موضوع: "فایل های صوتی تصویری"
تا اين جا فهميديم كه بايد در جامعه عواملى را ايجاد كرد تا احساسات و عواطف دينى مردم را تحريك كند و آن ها را برانگيزاند تا كارى مشابه كار سيدالشهداء(عليه السلام) انجام دهند؛ راه او را ادامه دهند و نسبت به اين امر مهم علاقه پيدا كنند. اما موضوع ديگرى كه در اين جا مطرح مىشود اين است كه يگانه راه برانگيختن احساسات و عواطف عزادارى و گريه نيست. عواطف انسان ممكن است با مراسم جشن و سرور هم تحريك شود. مىدانيم كه در ولادت هاى مبارك، در ميلاد خود سيدالشهداء(عليه السلام) ، وقتى مراسم جشن برگزار مىشود، مدح ها خوانده مىشود و مردم از طريق آن ها شور و نشاطى مىيابند. سؤال سوم اين است كه چرا براى تحريك احساسات از مراسم شاد استفاده نمىكنيد؟ چرا بايد گريه كرد؟ چرا بايد به خود زد؟ چرا بايد زنجير بزنيم؟ بياييم به جاى اين كارها جشن بگيريم، نُقل و نبات پخش كنيم، شيرينى بدهيم، مدح و سرود بخوانيم، تا احساسات مردم تحريك شود.
صفحات: 1· 2
سوال:
مدتی است در شبکه های مجازی با خانمی در یک شهر دور آشنا شده ام که گفته است در حال جدا شدن و طی کردن مراحل طلاق میباشد، با توجه به اینکه هدف من از این ارتباط کمک کردن و آرام کردن این خانم است و یک رابطه دوستی سالم،آیا این رابطه مشکل دارد؟
پاسخ:
ظهور و بروز غریزهی شهوانی و هوس آلود و پهن شدن دام شیطان در انسان به صورت پلکانی و تدریجی است،
الفبای حضور در فضای مجازی؛
پله پله با اصول سواد مجازی
ایرانی غریب پسند نباش
در یادگیری اصول اولیه حضور در فضای مجازی نکات کوتاه و کاربردی وجود دارد که مجهز شدن به آنها در حضور مفید ما در این فضا اثرگذار خواهد بود.
- تهمت به نظام اسلامی از هر تهمتی مخرب تر است. یک تهمت در سال۸۸، کشور را با فتنههای بزرگی روبرو ساخت. طرح آشتی ملی که این روزها مطرح شده، بیش از آنکه پیشنهاد باشد؛ تهمتی به نظام است.
- اگر در مسأله ای بعد از فوت مرجع تقلید به فتوای مجتهد زنده رفتار نماید، دوباره نمی تواند آن را مطابق فتوای مجتهدی که از دنیا رفته انجام دهد.
- اگر دست یا بدن نجس شده باشد، برای تطهیر، پس از برطرف شدن عین نجاست، یک مرتبه آب بریزند؛ کافیست.
- یکی از رذائل اخلاقی و گناهان مربوط به زبان، فحش دادن است که در آموزه های دینی به شدت مذمت شده و برای درمان آن باید به تفکر در مورد بد زبانی، مراوده با کسانی که زبان پاکیزه دارند، تعیین جریمه و عمل نمودن به راه کارهای کنترل خشم، روی آورد.
پرسش:
آیا در صورت شکستن توبه و تکرار گناه، دوباره توبه قبول می شود؟
پاسخ:
توبه در هر صورتی پذیرفته می شود، اما به شرطی که قصدِ تکرار آن را نداشته باشیم.
ما انسان ها نباید در موقعیتی قرار بگیریم که مجبور به گناه شویم.
اظهار پشیمانی در پیشگاه الهی دستور خاصی ندارد. مهم عزم بر ترک گناه و ندامت و پشیمانی درونی است.