مواد اولیه :
برای 4 نفر
سیب زمینی 3عدد
تخم مرغ 3عدد
پودر سوخاری 1سوم پیمانه
نخود سبز 1سوم پیمانه
پیاز 1عدد
فلفل دلمه ای (رنگی) 1عدد
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمك به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را شسته و ریز كنید.داخل تابه ای مقداری روغن را داغ كرده و به ترتیب پیاز و بعد فلفل دلمه ای را سرخ كنید.نخود فرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید طوری كه له نشوند.سپس آنها را به همراه زعفران آب كرده به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه كنید.ظرف را از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود.
سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب و نمك پخته را و آنها را داخل کاسه ای بریزید و با گوشتکوب خوب له کنید سپس تخم مرغ ها ، پودر سوخاری ، مخلوط نخود و فلفل دلمه ای ، نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود.داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مایه كتلت را به شكل دلخواه سرخ كرده و پس از سرخ شدن داخل توری یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.
فرم در حال بارگذاری ...