طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری
مواد اولیه
ریحان ریز شده 2 قاشق چایخوری
سیر خورد شده 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری
کره نرم شده 115 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
برگ سیر ریز شده 4 قاشق غذا خوری
نان باگت 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا داخل ظرفی مناسب 2عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.نان باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنیدحال نان را 6تا10دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.
فرم در حال بارگذاری ...