طرز تهیه بستنی زعفرانی
مواد اولیه
خامه ۱۰۰گرم
زعفران سائیده شده یک سوم قاشق چایخوری
گلاب نصف استکان
شیر ۱کیلو
شکر ۲۵۰گرم
ثعلب ۳تا۵ گرم
شیررا میجوشانیم وبعدحرارتش راملایم کرده وزعفران حل شده درگلاب را اضافه میکنیم.شکروثعلب مخلوط شده را هم کم کم اضافه میکنیم باچنگال مرتب هم میزنیم تاشکروثعلب به خوبی درشیرحل شود بعدازخنک شدن مایع بستنی انرادرظرفی(استیل)میریزیم ودریک ظرف پرازیخ نرم شده قرارمیدهیم باهمزن مرتب هم هم میزنیم تابستنی خودش راگرفته وسفت وکشدارشود ظرف رادرفریزر قرارمیدهیم وبعدازنیم ساعت بستنی رادرمی اوریم ومجددا باهمزن هم میزنیم تابستنی اماده شود موقع سرومیتوانیددرظرف بستنی خوری ریخته بایک قاشق سوپ خوری شربت البالو تزیین ویاباخامه تکه تکه شده بستنی راتزیین کنید.
خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به۲میلیمتر بکشید ودرفریزر قراردهید بعد از سفت شدن انرا با کاردک ازسینی جداکنید و به بستنی اضافه کنید.هنگام سروبستنی ازپودرپسته هم میتوان استفاده کرد.
نکته:توجه داشته باشیدکه شیرحتما جوشیده شده باشد
فرم در حال بارگذاری ...