مواد لازم
آب لیمو 1 ق چ
آب 1 ق چ
پودر شکر 1/2 پیمانه
وانیل شکری 2 ق چ
پودر ژلاتین 1 ق چ
سفیده تخممرغ 3 عدد
کره 60 گرم
شیر 1/2 پیمانه
شربت قند 1 ق چ
بیسکویت 120 گرم
طرز تهیه :
ابتدا آب را در یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳دقیقه بماند تا نرم شود.
پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمهای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قراردهید.
سپس این مواد را آرام به هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب شود.
آنگاه قابلمه را از روی حرارتبرداشته و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود، پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چندبارهم بزنید تا سفت نشود.
پس از این مراحل سفیدهها را در کاسه بزرگی با همزن دستی یا برقی آن قدر به هم بزنید تا کاملا سفتشود.
سپس پودر شکر را به تدریج به سفیدهها اضافه کنید و به هم بزنید تا زمانی که رنگ مایعتان کاملا غلیظشود.
در این حین آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر به هم بزنید.
پس از آن، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنیساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیارنداشته باشید مواد را در ظرف پلاستیکی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.
بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت میشود، در این هنگام آن را از فریزر خارج نمائید و با همزن آن قدربزنید تا نرم و یکدست شود.
پس از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید.سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید
فرم در حال بارگذاری ...