موضوع: "متفرقه"
برای اینکه یک بار دیگر ندای اقتدار و استقلال ایران اسلامی
را به گوش جهانیان برسانیم از تولید ملی حمایت کنیم.
مصرف کالاهای وارداتی، مقدمه ای برای تقلید رفتار، ارزش ها، جهان بینی و حتی آداب و رسوم غربی است.
حمایت از کار و سرمایه ایرانی؛ یعنی ما
می توانیم و در پرتو این توانستن بر فراز
قله های دانش صنعت و مهارت می ایستیم.
ما نه چاه های نفت را می بندیم و نه درهای مملکت را به روی خود می بندیم و نه کشور را به بازار مصرف هرچه که غرب می سازد و می خواهد به ما تحمیل کند، تبدیل می کنیم.
ما از نفت استفاده خواهیم کرد، ولی دلیلی ندارد که همیشه صادرکننده آن باشیم.
ما چیزی را که نداریم و به آن نیاز داریم، از خارج می خریم، ولی چرا خود، تولیدکننده مایحتاج خود نباشیم؟
سیاست ما همیشه بر مبنای حفظ آزادی و استقلال و حفظ منافع مردم است که این اصل را هرگز فدای چیزی نمی کنیم
صحیفه نور، ج12، ص65.
نحوه کاشت و پرورش آناناس در منزل
پس از خرید یک میوه آناناس باید دقت کنید تاج آن را به خوبی از میوه جدا کنید.
پس از جدا کردن تاج، ۴ ردیف از برگ های پایینی را کنده، تاج را درون یک لیوان آب و در معرض نور خورشید قرار دهید.
توجه داشته باشید که فقط قسمت ساقه و بدون برگ در آب قرار بگیرد
همانطور که در تصویر بالا می بینید پس از گذشت چند روز یا چند هفته ریشه های انتهایی بزرگتر شده و تاج آناناس برای کاشتن در خاک آماده می شود
یگ گلدان مناسب با ارتفاع ۲۵ سانتی متر و پر شده با خاک مناسب را آماده کرده و تاج را به اندازه ۴ سانتی متر درون خاک قرار دهید.
حال باید گلدان آناناس را در یک جای پرنور، گرم و مرطوب قرار دهید تا پس از گذشت ۳-۴ ماه ریشه های قوی تر و بزرگتر شوند.
اگر شما خوش شناس و صبور باشید پس از دو تا سه سال آناناس شما گل داده و تبدیل به یک میوه خوشمزه برای شما می شود !
طرز تهیه شیرینی باقلوا
مواد لازم مایه داخل باقلوا :
پودر پسته یا پودر بادام : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۱۵۰ گرم
هل : نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت باقلوا :
شکر : ۵۰۰ گرم
آب : ۲ لیوان
گلاب : نصف لیوان
مواد لازم خمیر باقلوا :
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
شیر : ۱ استکان
کره : ۱۰۰ گرم
نمک : به مقدار لازم
گلاب : به مقدار لازم
آرد سفید : به مقدار لازم
طرز تهیه باقلوا :
۱ – مرحله اول : تهیه مایه داخل باقلوا:پودر پسته و یا پودر بادام را همراه پودر قند و هل در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
۲ – مرحله دوم : تهیه شربت باقلوا: درون قابلمه مناسبی شکر و آب را باهم مخلوط کرده و آن را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و مقداری غلیظ شود. سپس گلاب را به شربت افزوده و پس از چند دقیقه قل زدن شربت، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس از صافی توری شربت را رد کرده و در کناری نگه دارید.
۳ – مرحله سوم : تهیه خمیر باقلوا: بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را در شیر حل نمایید. زرده های تخم مرغ و روغن را نیز با هم خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ و روغن اضافه کرده و آن دو را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.آرد سفید را چند بار الک کرده و سپس کم کم به مایه مرحله قبل اضافه نمایید تا زمانی که دیگر خمیر به دست آمده به دست شما نچسید. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و در کناری بگذارید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند.
۴ – مرحله چهارم : تهیه و آماده سازی باقلوا:حجمی از خمیر به اندازه یک نارنگی را بردارید و آن را بر روی سطحی که آرد پاشیده اید، توسط وردنه کاملا نازک پهن کنید. قالب مناسبی انتخاب کرده و خمیر را در کف آن پهن نمایید. لایه خمیر دیگری را به همین روش پهن کرده و روی لایه خمیر اول قرار دهید. سپس مایه داخل باقلوا را که از قبل در مرحله اول آماده کرده بودید را روی لایه خمیر دوم به طور یکنواخت پخش کرده و با دست آن را فشار دهید و مقداری گلاب بر روی لایه دوم بپاشید.
مجدد یک لایه خمیر دیگر را با وردنه کاملا نازک کرده و روی این لایه قرار دهید. توسط کاردی اضافه های خمیرهای لایه ها را جدا کرده و باقلوا را بصورت لوزی و یا مربع برش بزنید.کره را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس آن را بر روی شیرینی باقلوا بریزید تا کاملا جذب آن شود. از ۲۰ دقیقه قبل فر را با درجه ۳۵۰ گرم کرده و قالب را در قسمت پایین فر قرار دهید. سپس شیرینی باقلوا را به طبقه وسط فر به مدت ۱۰ ال ۱۵ دقیقه انتقال داده تا روی آن ها نیز طلایی رنگ گردد. شیرینی باقلوا را از فر خارج کرده و شربت باقلوا را کم کم بر روی آن ریخته تا کاملا جذب شیرینی گردد. برای تزیین روی شیرینی ها می توانید مقداری پودر پسته بپاشید. بعد از سرد شدن شیرینی باقلوا آن ها را در ظرف مناسب سرو بچینید و آن را نوش جان کنید.